Spring til hoved indhold

PUP Modul 2 er nu afsluttet

Kursister fra PUP Modul 2

Udgivet d. 18.11.2022

16 kursister startede i september måned på Modul 2 for efteruddannelse af plejeforældre, som udbydes af Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole sammen med UC Syd og VIA UC. Torsdag den 17. november havde kursisterne sidste undervisnings dag, og det blev fejret på BH Sund.

Som plejefamilie er der store krav til samarbejds- og kommunikationskompetencer. Som plejeforælder skal man kunne kommunikere godt og forståeligt med ens plejebarn/-børn, egne børn, plejebarnets biologiske familie/ophav, de professionelle i kommunen, dagplejen/børnehaven/skolen, behandlingssteder m.fl.

Derfor havde Modul 2 på Professionshøjskolernes Uddannelse for Plejefamilie (PUP) fokus på at tilvejebringe eller støtte plejefamiliens relations- og kommunikative kompetencer.

Kursisterne blev lykønsket af blandt andre uddannelsesleder ved Sygeplejerskeuddannelsen på Bornholm, Bonnie Gudbergsen, og leder af Familiepleje og støttekorps i Bornholms Regionskommune, Iben Olsen.

 

Modul 3 er åben for tilmeldinger

Med Modul 2 afsluttet er Modul 3 på Professionshøjskolernes Uddannelse for Plejefamilie (PUP) netop åbnet for tilmeldinger. Modulet starter februar 2023 og har fokus på hjernen og kroppen.

Læs mere om Modul 3 og tilmeld dig her.