Spring til hoved indhold

Du kan stadig nå at søge ind på sygeplejerskeuddannelsen på Bornholm

Udgivet d. 8/2/2021

På Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole har vi åbent for muligheden for efteroptag på sygeplejerskeuddannelsen. Mange nye studerende har d. 28. juli 2021 allerede modtaget et brev om, at de har fået plads på skolen, som ligger på Danmarks skønneste ø – men vi har stadig plads til dig.

Sygeplejerskeuddannelsen på Bornholm er en professionsuddannelse, som læses i trygge rammer på en skole, som er beliggende i Campusfællesskabet på Bornholm. Nye, flotte faciliteter gør sig gældende for skolen, og lige uden for døren findes der smuk natur og hyggelige Rønne med veje af brosten, caféer og butikker.

Drømmer du om at læse en sundhedsfaglig uddannelse, med højt fagligt niveau og hvor du hurtigt får lov til at koble teori og praksis sammen? Så kan du overveje at søge ind på en af nedenstående pladser på sygeplejerskeuddannelsen på Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole:

  • Sommerefteroptag med start august 2021

Læs mere, og søg om efteroptag på sygeplejerskeuddannelsen på Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole via Københavns Professionshøjskole via:

KP Ledige pladser