Spring til hoved indhold

E-vejledning til ansøgere til kvote 2

Udgivet d. 1/28/2022

Kvote 2-tilbud

Hvis du søger ind på kvote 2 til sygeplejerskeuddannelsen, så har du måske brug for lidt hjælp til ansøgningen. Styrelsen for It og Læring tilbyder elektronisk vejledning i form af en rækker webinarer og livechat i løbet af februar og marts.

Webinarer

Få hjælp til den motiverede ansøgning til kvote 2 ved at deltage på ét eller flere webinarer om kvote 2 ansøgningen. En vejleder sidder klar med webcam og lyd, mens deltagerne kan stille spørgsmål undervejs i en fælleschat. Første webinar finder sted d. 31. januar 2022, og der vil være webinarer hver mandag og onsdag herefter og frem til d. 9. marts 2022.

Kvote 2-chatten og livechat på engelsk

I år åbner Kvote 2-chatten d. 7. marts, og den vil være åben dagligt fra kl. 9-21 frem til d. 15. marts kl. 12. I Kvote 2-chatten kan deltagerne stille spørgsmål i et fælles chatrum, hvor en vejleder via webcam besvarer spørgsmål om ansøgning og optagelse. Vejlederen har mulighed for at vise optagelse.dk, når der er spørgsmål til de enkelte felter i ansøgningen – og er i tæt dialog med den tekniske support på optagelse.dk undervejs.

Der vil også være livechats på engelsk for internationale ansøgere 7 gange á to timer i perioden fra d. 1. februar til d. 13. marts 2022.

Læs mere om tilmelding og find links til webinarer inde i dette nyhedsbrev fra eVejledningen