Spring til hoved indhold

Mød Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole og Rasmus Brohave til BUM

Udgivet d. 3/15/2022

D. 31. marts 2022 afholdes Bornholms Uddannelsesmesse på Campus Bornholm. Her kan du møde et hav af uddannelsesmuligheder, når Bornholms uddannelser og virksomheder slår dørene op. Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole er repræsenteret ved messen med uddannelserne til social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper, pædagogisk assistent og sygeplejerske.

BESØG SOSU, PAU OG RASUMUS BROHAVE PÅ 2. SAL

Kom og besøg social- og sundhedsuddannelserne og pædagogisk assistents stand ved BUM. Vi holder til på 2. sal i det åbne område ved de bløde møbler. Her vil der være forskellige sjove aktiviteter og velfærdsteknologiske hjælpemidler, som kan give et indblik i hverdagen som SOSU eller PAU.

Vi får også besøg af youtuberen Rasmus Brohave, som har lavet filmen ”Hvad kan jeg blive? Social- og sundhedsassistent”. Rasmus fortæller om at kæmpe for at nå sine mål og om at lave filmen om at være social- og sundhedsassistent for en dag. Herefter kan du møde Rasmus og få taget et billede sammen med ham.

Rasmus holder to foredrag på ca. 20 min. Det sker kl. 13.30 OG kl. 14.30 i lokale 2.144 på 2. sal.

Ved standen kan du også møde repræsentanter fra Bornholms Regionskommune, som ansætter SOSU’er og PAU’er på Bornholm. Sidst men ikke mindst kan du møde vores uddannelsesvejledere, undervisere og elever ved standen, som er klar til at svare på spørgsmål om uddannelserne 😊  

BESØG SYGEPLEJERSKEUDDANNELSEN PÅ 1. SAL

På BUM kan du også besøge sygeplejerskeuddannelsens stand ved biblioteket på 1. sal. Vi holder til ved de høje borde tæt på trappen til 2. sal. Her vil vi være repræsenteret sammen med de andre videregående uddannelser på Bornholm.

Kom og mød en studievejleder og underviser, eller spørg en af vores studerende om, hvordan det er at studere på Bornholm. Der vil være også være mulighed for at prøve aktiviteter, der typisk vil være en del af hverdagen som sygeplejerske.

TID: Torsdag d. 31. marts 2022 kl. 13.00-17.00
STED: Campus Bornholm, Minervavej 1, 3700 Rønne

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

OPTAG PÅ BORNHOLMS SUNDHEDS- OG SYGEPLEJESKOLE

Pædagogisk assistentuddannelse
Vi starter nye hold til pædagogisk assistent hvert andet år. Næste holdopstart forventes til januar 2023.

Social- og sundhedsuddannelserne
Vi har holdopstart to gange årligt til social- og sundhedsassistent. En gang årligt starter vi hold til social- og sundhedshjælper.

Sygeplejerskeuddannelsen
To gange årligt optager vi hold til sygeplejerske.