Spring til hoved indhold

Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskoles Bornholmerpakke

Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskoles Bornholmerpakke. Photo by Jess Bailey

Udgivet d. 7.6.2022

Overvejer du en uddannelse, hvor du er med til at gøre en forskel for andre mennesker? Hvor du som en del af et større fællesskab er med til at løse fremtidens sundheds- og velfærdsudfordringer? Så skal du overveje at læse til sygeplejerske. På Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole oplever vores studerende i trygge rammer et unikt studiemiljø med sammenhold og indflydelse på uddannelsen.

Som noget helt specielt for nye studerende, kan vi tilbyde en række fordele som en del af Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskoles Bornholmerpakke:

  • Tag over hovedet – vi hjælper med en midlertidig bolig, når det skal gå stærkt med at finde en løsning
  • Rabatter til cafeer
  • Hjælp til at finde et relevant studiejob – der er mange spændende brancher!

Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskoles Bornholmerpakke indeholder også en række studierabatter til lokale caféer og kulturaktiviteter og mulighed for lånecykel i begrænset periode.

Herudover rummer pakken naturligvis også alle de gode fordele, som altid er en del af sygeplejerskeuddannelsen på Bornholm. Det er bl.a. den unikke mulighed for at præge din faglige profil tidligt i uddannelsen gennem ønske af klinik i Bornholms Regionskommune, Psykiatrisk Center Bornholm og på Bornholms Hospital. Her vil du få mulighed for at følge borgeren/patienten på tværs af små enheder i kommune og region – en unik mulighed på en lille ø med nære relationer. Du har også mulighed for at få indflydelse på uddannelsen ved at indgå i skolens fora såsom bestyrelsen, uddannelsesudvalg, klinisk samarbejdsforum, biblioteksudvalg, studierådet, PR-udvalget og Sygeplejestuderendes Landssammenslutning (SLS). Da vi er en lille skole, har du som noget helt særligt mulighed for at lære både studerende og undervisere godt at kende på tværs af semestre – det giver et helt enestående fællesskab.   

Skolen har også et aktivt studiesocialt miljø, hvor der arrangeres månedlige sociale aktiviteter. Derudover deltager vi også i diverse løb, Folkemødet og meget andet!

Skolen er en del af Campusfællesskabet på Bornholm og er beliggende bl.a. sammen med de andre videregående uddannelser i vores indbydende og moderne Campus. Vi afholder derfor både faglige og sociale arrangementer på tværs af uddannelser gennem studieåret.

Se vores Bornholmerpakke med rabatter til sygeplejerskestuderende nedenfor.

Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskoles Bornholmerpakke

Vil du gerne søge ind? Så klik på linket nedenfor.

Søg ind til studiestart

For hjælp til at finde en midlertidig bolig, mens du er på venteliste til en studiebolig, kontakt lektor Gunhild Kock-Hansen på mobil 36 98 29 19 eller mail gunhild.kock-hansen@bhsund.dk

For spørgsmål om optagelse kontakt studievejleder Lotte Myler på mobil 36 98 29 23 eller mail lotte.myler@bhsund.dk

Photo by Jess Bailey on Unsplash