Spring til hoved indhold

Bhsund indgår samarbejde med Ø-Piger Elite Bornholm

Samarbejde mellem Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole og Ø-Piger Elite Bornholm

Udgivet d. 26.1.2023

Det er en stor ære at annoncere indgået partnerskab mellem Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole og Ø-Piger Elite Bornholm.

Vi har en meget stærk fælles anskuelse af værdigrundlag, der bygger på forpligtende fællesskaber i trygge rammer.

Vi sigter begge mod høj faglighed, som sikres i bæredygtige rammer. Vi tror på udvikling sker optimalt i et miljø med tillidsfulde relationer.

Med glæde og selvværd forener vi sport og faglighed, der er vi hver især med til at udvise social ansvarlighed for unge mennesker.

Vi har en fælles mission, vi er grobund for dannelse og lyst til at ville lykkes. Vores fælles handlekraft er netop kimen til, at vi får unge mennesker til at lykkes på og udenfor banen. Dette er et vigtigt gensidigt forpligtende partnerskab.

Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole medvirker stærkt til, at Ø-Piger Elite Bornholms motto ”Vi Vil Lykkes” indfries. Ø-Piger Elite Bornholms mission er at udvikle et bæredygtigt fodboldfællesskab sportsligt, socialt, organisatorisk og forretningsmæssigt.

Bhsunds kerneopgave og drivkraft, er også skolens mission – at uddanne kvalificerede fagprofessionelle til et velfærds- og lokalsamfund, som har brug for fagligt stærke og kompetente medarbejdere i overensstemmelse med den sundheds-, og pædagogfaglige og samfundsmæssige udvikling.

Sammen finder vi stor synergi mellem uddannelse, læring, dannelse og sport. Derfor er dette Partnerskab en stærk grundpille for vore unge mennesker i sport og uddannelse.

Dette partnerskab er vigtigt for sporten – for sundhedsuddannelserne og for Bornholm!

Rønne d. 25-01-2023
Pia Palnæs Hansen, Rektor Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole
Erik Kristensen, Partneransvarlig Ø-Piger Elite Bornholm

TV2 Bornholm kiggede forbi:

Tak til TV2 Bornholm for at lægge vejen forbi skolen. Deres indslag med rektor, Pia Palnæs Hansen, og partneransvarlig, Erik Kristensen kan ses her: https://lnkd.in/eQ8WHq9R