Spring til hoved indhold

Derfor skal du vælge Bornholm

Bornholm er en helt unik del af danmark. Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole tilbyder en helt unik uddannelse I en spritny og lækker campus I Rønne.

1

Kom til Bornholm, og du får lov at lære og udvikle dig på en tryg og overskuelig uddannelsesinstitution, hvor der er tæt kontakt mellem elever, lærere og administrationen.

2

Du får en dagligdag i unikke og spritnye, moderne rammer – designet med masser af plads til både individuel fordybelse og det effektive gruppearbejde.

3

Vi har et helt unikt samarbejde med Bornholms Hospital, Bornholms Regionskommune og Psykiatrisk Center Bornholm. Det betyder, at du i stort omfang har mulighed for at få både dybe og bredde i den kliniske undervisning.

4

Campus Bornholm blev indviet i sommeren 2018 – og vi deler bygningen med en lang række andre uddannelser. Det giver et unikt studiemiljø med en lang række fælles faciliteter, sociale og faglige arrangementer – samt selvfølgelig nogle ret gode fester.

5

Du kommer væk hjemmefra, får lov til at stå på egne ben og lærer at klare dig selv. Bornholm er tættere på, end du tror. København er mindre end tre timer væk, hvis du tager en færge og en bus. Færgepriserne er fornuftige. Tager du flyet, så får du studierabat. København er så blot 35 minutter og 200 kr. væk. Der er mere end 100 afgange om ugen. Det er nemt at få noget at bo i. I Rønne er der både helt nye kollegieværelse og ungdomsboliger. Og der kommer flere til.

6

Samtidig kommer du til et helt unikt sted. Bornholm er et særligt sted i verden med en helt unik natur, som man ikke behøver at ‘køre efter’. Den er lige udenfor døren – næsten uanset, hvor du kommer til at bo. Havet. Klipperne. Skovene. Strandene. Horisonten.

7

Bornholm er et helt og fuldt lille samfund med velfungerende offentlig transport, hvis du vil rundt på øen uden at sveden springer. Biografer. Musikhuzet. Sport. 1000-vis af foreninger. Festivaller. Kokkekonkurrence. Folkemøde. Og masser af god mad.

8

Sidst, men ikke mindst. Bornholm er grøn. Bornholm er test-ø, når multinationale virksomheder tester vindmøller, elbiler, batterier, solceller med meget mere. I 2025 er det ambitionen, at Bornholm skal være et CO2-neutralt samfund baseret på vedvarende energikilder. Når solen skinner og vinden blæser – så klarer vi os med strøm fra solceller og vindmøller. 3 ud af 4 husstande holder varmen med sol, vind, halm, træpiller, flis og gyllepower.