Spring til hoved indhold

Det er nu, du skal søge ind på pædagogisk assistent-uddannelsen

Udgivet d. 21.11.2022

På Bornholm er der optag til pædagogisk assistent én gang hvert 2 ½ år – og det er nu. Grundforløb 2 starter til januar 2023.

Som pædagogisk assistent lærer du at yde omsorg samt støtte og motivere mennesker, så de trives og udvikler sig. I løbet af uddannelsen får du erfaring med blandt andet leg, bevægelse og andre udviklende aktiviteter, kommunikation og relationsdannelse, sundhed, kost og bevægelse samt konflikthåndtering i dag- og døgninstitutioner, skoler og andre pædagogiske tilbud til børn, unge, voksne og fysisk/psykisk handicappede.

Som pædagogisk assistent arbejder du blandt andet i børnehaver, vuggestuer, fritidsordninger eller på botilbud og specialinstitutioner for mennesker med særlige behov eller fysisk og psykisk handikap.

Pædagogisk assistent-uddannelsen består af et grundforløb på 20 uger og et hovedforløb, der veksler mellem praktikperioder og skoleforløb, som du kan tage på Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole,

Læs mere om uddannelsen til pædagogisk assistent her.

Ansøgning

Der er ansøgningsfrist til grundforløb 2 til pædagogisk assistent den 18. januar 2023.

Du søger ind på grundforløb 2 via optagelse.dk

Overvejer du at vælge en erhvervsuddannelse?

Hvis du er god til mennesker eller gerne vil lære mere om mennesker, så er vores uddannelser på Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole måske noget for dig.

Der er desuden ansøgningsfrist til grundforløb 2 til social- og sundhedsassistent og social- og sundhedshjælper den 25. januar 2023.

Læs mere om de tre erhvervsuddannelser på bhsund.dk eller kontakt os på bhsund@bhsund.dk, hvis du vil høre mere eller aftale et besøg på skolen.