Spring til hoved indhold

Kom til Åbent Hus på sygeplejerskeuddannelsen på Bornholm

Udgivet d. 3.2.2022

Overvejer du at læse til sygeplejerske? Så kom til Åbent Hus på Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole d. 14. februar 2022 kl. 16.00-18.00, når de videregående uddannelser på Bornholm slår dørene op.

Kom og mød undervisere og studievejledere, som kan fortælle om både det faglige og det sociale indhold på sygeplejerskeuddannelsen. Du får mulighed for at besøge vores unikke, moderne uddannelsesinstitution beliggende i Campusfællesskabet på Bornholm, hvor du kan komme med rundt i undervisningslokaler, simulationsrum, bibliotek m.m. Du får også mulighed for at stille opklarende spørgsmål vedrørende uddannelsen.

Program

                      Velkomst

                      Præsentation af sygeplejerskeuddannelsen

                      Optagelsesmuligheder

                      Spørgsmål og mulighed for individuelle samtaler

                      Rundvisning i Campusfællesskabet

Åbent Hus på sygeplejerskeuddannelsen foregår på Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskoles bibliotek på 1. sal i Campusfællesskabet, Minervavej 1, 3700 Rønne. Benyt hovedindgangen, og gå op ad den store trappe.

COVID-19
Der er ikke krav om tilmelding til Åbent Hus – bare mød op. Vi følger myndighedernes anbefalinger, og du kan altid orientere dig om gældende retningslinjer på vores hjemmeside: https://bhsund.dk/

Spørgsmål? Kontakt Lotte Myler for spørgsmål vedrørende sygeplejerskeuddannelsen Lotte.Myler@bhsund.dk eller Studieservice for praktiske spørgsmål i forhold til arrangementet Bhsund@bhsund.dk